Veel leuks met Zpagetti

Voor mijn verjaardag heb ik spullen gekregen om met Zpagetti aan de slag te gaan. Ik heb na een paar dagen nu de basis van het haken onder de knie. Voor zondag had ik nog nooit gehaakt. Zie hieronder mijn eerste basislapjes, mooi he? Mijn doel? Een zelfgemaakte gehaakte poef… tja…succes…

Ik ben op internet gaan zoeken naar leuke dingen die ik met Zpagetti kan gaan maken (om een beetje te oefenen voordat ik aan de poef begin). Leuke ideeën vond ik op de volgende sites: echtstudio (poefs en kussen), ollebolenmuis (mand), hakeniship (hartje, bloempotjes, jasje voor theepot), byzenz (kruk blauw), homemadeby-elise (vaas roze), innata (krukje grijs) en createdbyjennie (vaasje beige). Zie hieronder de producten van deze sites.

Heeft iemand nog leuke ideeën voor me? Ik hoor het graag. Ik zou bijvoorbeeld graag een leuke bloem willen haken, iets leuks voor kinderen en nog meer ideeën krijgen voor woonaccessoires.

Dit bericht is geplaatst in Leuke producten van anderen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie